Materialens År 2019

Innovationstävling – Den perfekta cykelpackningen

Rachel - Alex
Datum: 7 Nov 2018 - 8 mar 2019 00:00
Sammanfattning: Materialens År inleds med en spännande tävling! Tävlingen går ut på att med kreativ användning av material ta fram en Cykelpackning, det vill säga [...]
Beskrivning:

Materialens År inleds med en spännande tävling! Tävlingen går ut på att med kreativ användning av material ta fram en Cykelpackning, det vill säga en anordning för att transportera saker på/med cykel. De bästa förslagen kommer att få bygga sina förslag för att visa dem bland annat på Euromat och vid Elmia Subcontractor i Jönköping.

Juryn kommer att välja ut några förslag som kommer att tillverkas och testas inom testbädden LIGHTtest, samt, om så önskas, en finansierad första Uppfinningsanmälan.

Hur tävlar jag?
Gör en skiss på hur cykelpackningen ser ut, vad som kan packas i den, hur den sätts fast på cykeln och hur man kan låsa den.
Beskriv vilka material den består av och varför du valt just de materialen. Om du redan har funderat på hur den skulle kunna tillverkas, beskriv även det.

Skicka in ditt förslag senast 8 mars 2019 till materialens.ar@gmail.com där du också kan få svar på dina frågor om tävlingen!

Mer information om tävlingen hittar du här: http://www.metalliskamaterial.se/sv/kalender/den-perfekta-cykelpackningen/ 

 

Kontaktuppgifter